Normál helyi

Figyeljünk állatainkra a hidegben!

Mindenkinek a figyelmét felhívjuk, hogy ritka hideg napok következnek, sok helyen éjszaka -20 fok alá süllyed a hőmérséklet. Ebben a zord időben fokozottan figyeljünk az állatainkra: az udvarban tartott kutyát-macskát ha lehet, engedjük be a garázsba, fészerbe, ételeiknél most a zsírosabb, táplálóbb eledelt ajánljuk. A vizükre is ügyeljünk: gyakran cseréljük langyos vízre, mivel egyébként befagyhat. A lakásban tartott állatot is - ha fázósabb kutyusról van szó - érdemes beöltöztetni a sétához.{jcomments on}

 

Karácsonyi programok

Ha szeretne Gyömrőn karácsonyozni, adventezni, de nem tudja, hogy mikor hova lehet menni, akkor látogasson vissza minél gyakrabban a gyomroinfo.hu-ra. Egyetlen kattintással eléri a folyamatosan bővülő naptárunkat. A Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület már szervezésbe kezdett, ismerkejden meg a programokkal.

Bővebben: Karácsonyi programok

   

Karácsonyi felhívás

A gyomroinfo.hu lehetőséget kíván biztosítani a helyi civileknek, egyházaknak, hogy karácsonyi programjaikról hírt adjanak. Örömmel vesszük ha elküldik nyilvános rendezvényeik meghívóját, hogy az minél több gyömrőihez eljusson.

Bővebben: Karácsonyi felhívás

   

Riasztási gyakorlat

Hétfőn gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem. Senki ne pánikoljon mikor megszólalnak a szirénák, ez csak próba lesz. Mindezzel párhuzamosan a Csillagok Háborúja című filmből vett fiktív helyszínekre utaló közlemények jelennek meg a médiában.

Bővebben: Riasztási gyakorlat

   

Monster Fridge fesztivál a Műjégen

Újra hegy épül Budapest szívébe!

2011 novemberében 10 és 13 között második alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb téli fesztiválja, a Monster Energy Budapest Fridge. A rendezvény idén beköltözik a frissen felújított Városligeti Műjégpálya területére, ahol másodszor épül fel a főváros legmagasabb mesterséges pontja.

Bővebben: Monster Fridge fesztivál a Műjégen

   

Reflektorfényben a polgármester

Az országos médiában többször fordult meg a város neve az elmúlt hetekben. Először a Pest Megyei Önkormányzat fenntartása alatt álló intézmények fűtési gondjai, legutóbb pedig a polgármester "számlagyározása" volt több csatornán vezető hír.

Bővebben: Reflektorfényben a polgármester

   

1. oldal / 3

györmrőinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 18., Kedd, Arnold és Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
facebook pécelinfo Kövesd a gyömrőinfo-t a Facebookon is!

Gyömrő aktuális időjárása