Helyi hír

Figyeljünk állatainkra a hidegben!

Mindenkinek a figyelmét felhívjuk, hogy ritka hideg napok következnek, sok helyen éjszaka -20 fok alá süllyed a hőmérséklet. Ebben a zord időben fokozottan figyeljünk az állatainkra: az udvarban tartott kutyát-macskát ha lehet, engedjük be a garázsba, fészerbe, ételeiknél most a zsírosabb, táplálóbb eledelt ajánljuk. A vizükre is ügyeljünk: gyakran cseréljük langyos vízre, mivel egyébként befagyhat. A lakásban tartott állatot is - ha fázósabb kutyusról van szó - érdemes beöltöztetni a sétához.{jcomments on}

 

Megújult a városközpont

A település kulturális életének fellendülése, a lakók aktivizálása, valamint a helyi önszerveződő egyesületek szereplési lehetőségének biztosítása is célja volt annak a városfejlesztési projektnek, amelynek munkálatai novemberben értek véget Gyömrő városában.

Bővebben: Megújult a városközpont

   

Karácsonyi programok

Ha szeretne Gyömrőn karácsonyozni, adventezni, de nem tudja, hogy mikor hova lehet menni, akkor látogasson vissza minél gyakrabban a gyomroinfo.hu-ra. Egyetlen kattintással eléri a folyamatosan bővülő naptárunkat. A Gyömrői Kulturális és Turisztikai Egyesület már szervezésbe kezdett, ismerkejden meg a programokkal.

Bővebben: Karácsonyi programok

   

Karácsonyi felhívás

A gyomroinfo.hu lehetőséget kíván biztosítani a helyi civileknek, egyházaknak, hogy karácsonyi programjaikról hírt adjanak. Örömmel vesszük ha elküldik nyilvános rendezvényeik meghívóját, hogy az minél több gyömrőihez eljusson.

Bővebben: Karácsonyi felhívás

   

Riasztási gyakorlat

Hétfőn gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem. Senki ne pánikoljon mikor megszólalnak a szirénák, ez csak próba lesz. Mindezzel párhuzamosan a Csillagok Háborúja című filmből vett fiktív helyszínekre utaló közlemények jelennek meg a médiában.

Bővebben: Riasztási gyakorlat

   

Szerelmesek lakatfala

2011 nyarán felavatták a gyömrői szerelmesek lakatfalát. A lakatok lassan de biztosan gyűlnek. Ha párjával arra jár mindenképpen helyezzen el ott egy lakatot. Van esély megelőzni a pécsi gyűjteményt.

Bővebben: Szerelmesek lakatfala

   

1. oldal / 2

györmrőinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 18., Kedd, Arnold és Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
facebook pécelinfo Kövesd a gyömrőinfo-t a Facebookon is!

Gyömrő aktuális időjárása