Gyömrőn a magánfejlesztések sem állnak meg

"Városunk az elmúlt 10 évi rohamos fejlődésének köszönhetően még ezekben a válságos időkben is befektetők célpontja" - áll Gyenes Levente polgármester közleményében. A polgármester bízik az új iparterület gyors beépülésében és gratulál az igényes kivitelezékhez.

Az országos híradásokat nézve, hallgatva már megszokhattuk, hogy szinte másról sem szólnak, mint megszorításokról, befagyasztásokról, munkahely megszüntetésekről, elbocsátásokról. Szerencsére Gyömrőn egy kicsit ez is másképp van. Természetesen nagyon sok lakónkat érinti fájdalmasan a mostani recesszió, de városunk az elmúlt 10 évi rohamos fejlődésének köszönhetően még ezekben a válságos időkben is befektetők célpontja.

Ennek egyik legékesebb példája a munkahely-teremtéssel is járó és további munkahelyek teremtésével kecsegtető első magánberuházásban megépült gyömrői iparterület, amelynek kivitelezési munkái, ill. ennek első üteme néhány nappal ezelőtt befejeződtek.

Aki Üllőről jön be városunkba, már láthatja a város határában a Gyömrő AIR PARK iparterület vadonatúj kanyarodó sávját, ami bevisz erre az iparterületre. Az iparterületen már az első beköltöző beruházása zajlik. Itt a főútvonal mellett, egy korszerű autómosó épül.

Polgármesterként nagy öröm számomra, hogy az ország ezen nehéz időszakában is vannak olyan fejlesztő vállalkozók, akik lehetőséget látnak városunkban, és szívből remélem, hogy az újonnan kialakult iparterület hamarosan beépül, és többen megtalálják itt új munkahelyüket, akik esetleg az elmúlt hónapokban, években elvesztették a korábbit.

A fejlesztőknek ezúton is gratulálok az igényes kivitelezéshez. Kívánom nekik, hogy ők is és városunk lakói, vállalkozói is megtalálják a közös számításukat az új fejlesztésben.

Gyenes Levente, polgármester

{jcomments on}

györmrőinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 18., Kedd, Arnold és Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
facebook pécelinfo Kövesd a gyömrőinfo-t a Facebookon is!

Gyömrő aktuális időjárása